Annoto – למידה פעילה בסרטונים 20.9.22

20 בספטמבר 2022, 13:00

Annoto – למידה פעילה בסרטונים 20.9.22

Annoto  מאפשרת לגשר על הפער שנוצר במעבר מהכיתה הפיזית לסביבת הלמידה המקוונת (למידה מרחוק). על ידי מתן יכולת לניהול שיח על כל נקודת זמן במהלך הסרטון, כמו גם היכולת לכל סטודנט לנהל מחברת אישית (ועוד יכולות מתקדמות נוספות להעשרת תוכן הסרטונים) וכן לנטר את פעילות הסטודנטים בסרטוני הקורס ולקבל תובנות על רמת הבנת החומר.

לקבלת הקלטה של הסדנה>

באמצעות Annoto ניתן לשאול את הסטודנטים שאלות, להזמין אותם לחלוק שאלות או מחשבות, לתת להם משוב מדויק-זמן, לאפשר רפלקציה עצמית והערכת עמיתים ואף לקבל תובנות על תהליך הלמידה של הסטודנטים.

הסדנה תתמקד בנושאים הבאים:

• התנסות בממשק אננוטו והיכרות עם השימושים השונים של הכלי

• אופן התפעול של אננוטו במערכת המוודל

• היכרות עם ממשק הניהול של אננוטו (הדשבורד) ועם הנתונים המוצגים בו

• תרגול ממשק אננוטו

• דוגמאות לשימושים וליישומים פדגוגיים שונים באמצעות אננוטו

• שאלות ותשובות

להיכרות מהירה עם ממשק Annoto   לחצו כאן.

מנחת הסדנה:

גילי כהן – Customer Success Manager בחברת אננוטו.

בעלת ניסיון רב ורקע עשיר פדגוגיה דיגיטלית באמצעות וידאו בסביבות למידה מתקדמות. גילי מייעצת ומלווה אוניברסיטאות ומכללות מובילות בארץ ובעולם וביניהן NYU, Georgia Tech, OECD ועוד.

למי מתאימה הסדנה?

למרצות ומרצים שמשתמשים בסרטונים ללמידה עצמית בקורסים שלהם ומעוניינים להפוך אותם לפעילים

משך הסדנה:

הסדנה תארך שעתיים, כאשר חצי השעה האחרונה תוקדש לתרגול פרטני ותמיכה טכנית נוספת.

כמות משתתפים:

תאריכי הסדנאות נקבעים לפי ביקוש, עדכנו אותנו כאן  אם אתם מעוניינים בסדנה

הרשמה לסדנה במועד אחר >

לקבלת הקלטה של הסדנה>

צור קשר

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.