Mentimeter 17.7

אחד הכלים המובילים היום לפעילויות בשיעור פרונטאלי ומקוון הוא ה-Mentimeter. לבקשת מרצים רבים רכשה האוניברסיטה רישיון מורחב לכל המרצים בקמפוס!

17 ביולי 2022, 13:00

Mentimeter 17.7

ה-Mentimeter - הוא כלי המאפשר השתתפות של כל הסטודנטים בכיתה, במענה על שאלות וידוא הבנה, סקרים, שאלות פתוחות להבעת עמדה, צפייה משותפת במצגות ועוד. הכלי מציג באופן ויזואלי ונוח את תשובות הלומדים ומסייע בקבלת תמונת מצב של הלומדים בכיתה. השימוש בכלי נעשה באמצעות מכשירי הסלולר של הסטודנטים ולא מצריך הרשמה מראש או הורדת אפליקציה.

ההרשמה למועד יולי הסתיימה, להרשמה במועד ספטמבר/קבלת הקלטה:

להרשמה לסדנה ב18.9>

לקבלת הקלטה של הסדנה או להרשמה במועד אחר>

מוזמנים לסדנה ממוקדת ומעשית בה תוכלו ללמוד על הכלי.

מה נלמד בסדנה:

• תתנסו בעצמכם בכלי מעיניי הלומד
  • תחשפו לשימושים פדגוגיים שונים בכלי ולדוגמאות מהקמפוס
  • תתרגלו באופן מעשי את השימוש בכלי ואף תצרו פעילויות למידה לקורסים שלכם

למי מתאימה הסדנה?

למרצות ולמרצים המעוניינים להגביר את מעורבות הלומדים בשיעורים שלהם, ולהפוך את ההוראה לאפקטיבית יותר.

על המרצה:
ארן גילאור -
מרצה, מנחה, פודקאסטר, צלם, עורך וידיאו, או בקצרה - מפיק חוויות למידה. מתמחה בהדרכת קהלים מגוונים בנושאים של כלים דיגיטליים ללמידה. בעל תואר ראשון בטכנולוגיות למידה ב-HIT, בוגר קורס למידה ארגונית ב-LIMI ולומד תואר שני במנהל עסקים בבר-אילן. בין לבין, מנחה את הפודקאסט "פיצוחים" יחד עם רינתיה ברוכים לוין, העוסק בלמידה בארגונים.

משך הסדנה:

הסדנה תארך שעה ותועבר בזום

כמות משתתפים:

מועדי הסדנה:

17.7.2022 בשעה 13:00-14:30 - ההרשמה הסתיימה.

18.9.2022 בשעה 11:00-12:30. להרשמה>

הערות מיוחדות:

כדי שתוכלו לתרגל בסדנה יש להירשם לרישיון האוניברסיטאי של מנטימטר בקישור כאן >>

למדריך המקוון למשתמש >>

צור קשר

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.